top of page
  • Massage praktijk ZEN

Massage praktijk Zen Covid-19 newsbrief

Vanaf 11 Mei 2020 is Massage praktijk ZEN in Roosendaal weer open voor behandelingen

Ik hoop u en al uw dierbaren opnieuw weer in goede gezondheid aan te treffen.


Vanaf maandag 11 mei a.s. kan ik U weer verwelkomen in de praktijk voor individuele behandeling.

Uiteraard heb ik de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we de behandelingen op een zo'n verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doe ik aan de hand van een door het RIVM goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij mij in praktijk altijd voorop!

Zelf gebruik ik bij elke behandeling een mondkapje. Wil je zelf een mondkapje gebruiken dan mag dat altijd. Ik heb er ook een paar op voorraad voor mijn cliënten, u kunt die bij mij kopen als u wilt.

Is het veilig om naar de praktijk te komen?

Ja, het is volstrekt veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang u zich aan alle voorschriften houdt. Ik bespreek vooraf graag wel de situatie telefonisch goed met u door. Bij het maken van een afspraak, zal ik daarom een aantal vragen aan u stellen. Het is belangrijk dat u deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt.

Ik heb mijn planning aangepast om te zorgen dat er niet teveel mensen op een dag behandeld worden. Ik behandel 2-3 mensen per dag met minimaal 3 uur pauze er tussen, zo kan ook de lucht in mijn praktijk verfrist worden. Daarbij helpt ook de luchtreiniger die draait door ook tijdens de behandeling.


Welke maatregelen zijn er getroffen?

Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in je elle boog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, gebruik papieren zakdoekjes) gelden de volgende aanvullende huisregels:

• Reinig na binnenkomst uw handen met zeep en desinfectiegel;

• Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider naar de praktijk; ik verzoek de begeleider buiten of in de auto te wachten;

• Houd er rekening mee water /thee niet geserveerd wordt.

• Na elke cliënt wordt de praktijk ruimte gereinigd en desinfecteert.


Ik verzoek u dringend om bij tussentijdse corona gerelateerde klachten niet naar de praktijk te komen. Neem in dat geval eerst telefonisch contact met mij op.

Ik kan mij voorstellen dat u vragen heeft. Bespreek die met mij, telefonisch, via een berichtje of per e-mail.

Ik ben er klaar voor om u weer te ontvangen en u te helpen bij uw klachten.

Er zijn een beperkt aantal afspraken mogelijk, ik raad u aan tijdig een afspraak te maken,

Met vriendelijke groet,


Ivanka

33 views0 comments
bottom of page